Gyors ügyintézés
Online hibabejelentés
Hibabejelentés 0-24 óráig
+36 20 9-421-622
Intézze ügyeit online
E-ügyfélkapcsolat
Számolja ki vízdíját
Vízdíjkalkulátor
mérőóra-állás bejelentés Ön leadta már
mérőállását?
Mérőállás rögzítése

Országos Víziközmű Konferencia - Hangyáné Szabó Ágnes elismerő oklevél

A MaVíz Magyar Víziközmű Szövetség által megrendezett Országos Víziközmű Konferencián a Kiskunvíz Kft. kiskőrösi szennyvíz ágazati üzemvezető kollégája, Hangyáné Szabó Ágnes elismerő oklevelet vehetett át. 

Ágnes 41 éve végzi hivatását szeretettel és odaadással.  De vissza a kezdetekhez… Érettségi után Vegyészlaboránsi képesítést szerzett, és 1981. január 4.-el a Dél Bács-Kiskun Megyei Vízmű Vállalat kiskőrösi szennyvíztisztító telep fiók laborjában kezdte meg a munkás éveket. 

Az optimális és biztonságos módszert laboratóriumi méréseimmel kontrollálva üzemelték be, Ágnes közreműködésével. Ennek sikerén felbuzdulva, „elnyerte” hosszú évekre a fürdő (kémiai, bakterológiai) vízminőség ellenőrzését napi szinten.

2007.-ben legnagyobb szakmai álmát sikerült valóra váltania, elvégezte az EJF Környezetmérnöki szakát Baján, mellyel munkaköre is megváltozott. Felettesei bizalmát élvezve, szennyvízágazati üzemvezető lett, mely beosztást a mai napig, a Kiskunvíz Kft. Kiskőrösi Üzemmérnökségén, precízen, lelkiismeretesen végez. 6 db szennyvíztisztító telep üzemeléséért felelős beosztott munkatársaival együtt.

Hangyáné Szabó Ágnes nem alkotott országosan is elismert nagy dolgokat, de szűkebb hazájában, Bács-Kiskun megyében, Kiskőrös és térsége szennyvízkezelésének kialakításában és minden napos, biztonságos üzemeltetésében elévülhetetlen és meghatározó szerepe volt és van a mai napig.

Gratulálunk az elismerő oklevélhez és köszönjük az áldozatos munkáját!