Gyors ügyintézés
Online hibabejelentés
Hibabejelentés 0-24 óráig
+36 20 9-421-622
Intézze ügyeit online
E-ügyfélkapcsolat
Számolja ki vízdíját
Vízdíjkalkulátor
mérőóra-állás bejelentés Ön leadta már
mérőállását?
Mérőállás rögzítése

Cégtörténet

A Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft. 2013. szeptember 16-án a Bács-Kiskun megye középső és déli térségében elhelyezkedő települések víziközmű vagyonának működtetésére, összeolvadással jött létre. A gazdasági társaságot a Halasvíz Kft., a Kalocsavíz Kft. és a Kőrösvíz Kft. tulajdonosai alapították. A Társaság az átalakulás előtti vállalkozásoknak általános jogutódja.

A Társaság elsődleges célja Kalocsa, Kiskőrös és Kiskunhalas valamint ezek földrajzi körzete lakosságának, intézményeinek, iparának egészséges ivóvízzel való ellátása, valamint a keletkezett szennyvizek elvezetése, tisztítása és annak a természeti környezetbe történő visszavezetése. A Társaság feladata a meglévő és az újonnan belépő építmények, berendezések működőképességének és állagának megóvása, karbantartása, tervszerű felújítása. A Társaság tevékenységébe tartozik a közbeszerzési törvényben meghatározott érték alatti felújítási és rekonstrukciós munkák végzése, vagy alvállalkozóval való végeztetése, továbbá a közbeszerzési törvényben meghatározott érték feletti felújítási és rekonstrukciós munkák bonyolítása.

Küldetésünknek tekintjük, hogy minőségi, megbízható szolgáltatást nyújtsunk Felhasználóinknak, előremutató és hatékony technológiák alkalmazásával. Fő célkitűzésünk, hogy partnereink számára olyan megoldásokat kínáljunk, amellyel növelhetjük szolgáltatásainkkal kapcsolatos elégedettségüket, és hozzájárulhatunk üzleti sikereikhez.

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlesztés mellett. Hiszünk abban, hogy az elmúlt időszakban elvégzett és a közeljövőben tervezett ivóvíz- és szennyvízhálózat rekonstrukciókkal és beruházásokkal unokáink közműhálózatát építjük meg, melyet megelégedettséggel használnak majd a jövőben. Fontosnak tartjuk, hogy a jelenben olyan értéket teremtsünk, amellyel hosszú távon magas minőségi színvonalon működő közösségi szolgáltatóként állhatunk Felhasználóinknak és partnereinknek rendelkezésére.