Gyors ügyintézés
Online hibabejelentés
Hibabejelentés 0-24 óráig
+36 20 9-421-622
Intézze ügyeit online
E-ügyfélkapcsolat
Számolja ki vízdíját
Vízdíjkalkulátor
mérőóra-állás bejelentés Ön leadta már
mérőállását?
Mérőállás rögzítése

Egyéb szolgáltatásaink

Cégünk egyedi megrendelés alapján a következő egyéb szolgáltatásokat tudja kínálni:

Vízveszteségek feltárása

Cégünk különböző típusú szivárgáskereső műszerekkel rendelkezik, mellyel nagy hatékonysággal és biztonsággal meghatározható a folyás helyének a meghatározása. Szivárgáskeresést megrendelés alapján végzünk mind gazdasági társaságok, mind magánszemélyek részére. Szivárgáskereséssel kapcsolatosan a kiskunviz@kiskunviz.hu email címen várjuk megkeresését. Segítséget jelent, ha megkeresésében megadja a feltételezett szivárgással érintett vízvezeték szakasz anyagát, átmérőjét.

 

Magas – és mélytárolók tisztítása

Cégünk az üzemeltetés során az üzemeltetett víztornyokat, illetve mélytárolókat előre tervezetten tisztítja, fertőtleníti. Megbízás alapján vállaljuk az általunk nem üzemeltetett, gazdasági vagy magántulajdonban lévő magas - és mélytárolók fertőtlenítési és tisztítási munkálatait. Ezzel kapcsolatosan a kiskunviz@kiskunviz.hu email címen várjuk megkeresését. Segítséget jelent, ha megkeresésében megadja a tisztítandó műtárgy műszaki adatait.

 

Tűzivíz hozam mérés

Megbízás alapján vállaljuk az általunk üzemeltetett tűzcsapok tűzivíz hozamának bemérést. Tájékoztató jelleggel vállaljuk belső tűzcsapok hozammérést is. Ezzel kapcsolatosan a kiskunviz@kiskunviz.hu email címen várjuk megkeresését. 

 

Mélyépítés

Cégünk vállal közműépítést mind önkormányzati, mind gazdasági társaságok, mind magánszemélyek részére ivóvíz vezeték és szennyvíz csatorna építést. Cégünk nem csak a később saját üzemeltetésbe kerülő ivóvíz vezeték és szennyvíz csatorna építését vállalja, hanem belső hálózatok, illetve más szolgáltatói területre eső vezetékek építését is. Mélyépítéssel kapcsolatosan a kiskunviz@kiskunviz.hu email címen várjuk megkeresését. Segítséget jelent, ha megkeresésében megadja az építendő létesítmény főbb műszaki adatait, illetve terveit megküldi, amennyiben rendelkezésre áll.