Gyors ügyintézés
Online hibabejelentés
Hibabejelentés 0-24 óráig
+36 20 9-421-622
Intézze ügyeit online
E-ügyfélkapcsolat
Számolja ki vízdíját
Vízdíjkalkulátor
mérőóra-állás bejelentés Ön leadta már
mérőállását?
Mérőállás rögzítése

Vízmérő leolvasás tájékoztató

Tisztelt Felhasználóink!

A veszélyhelyzet kihirdetését követően a Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft. vezetőségének döntése alapján a vízmérők leolvasása szünetelt.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. június 2-tól megkezdjük a szabadban lévő vízmérők leolvasását. Munkatársaink és az Önök egészségének megóvása érdekében a lakásmérők leolvasása határozatlan ideig továbbra is szünetel.

A vízmérő leolvasás tervezett dátuma a vízdíjszámla 3. oldalán található. Az ott megadott napok valamelyikén kerül sor vízmérője leolvasására. Amennyiben az Ön felhasználási helyén ez a dátum április, május hónapokra esik, pótleolvasás keretében 2020. október 31. napjáig fogják munkatársaink felkeresni. Kérjük, szíveskedjenek a leolvasást végző munkatársunkkal együttműködni.

Továbbra is lehetősége van a vízmérőállás bejelentésére minden hónap 5. és 12. napja között online a https://kiskunviz.hu oldalon, valamint a +36 / 20 / 9421-622 telefonszámon, ahol válassza a 2. melléket. A mérőállás bejelentéséhez szüksége lesz a felhasználási hely azonosítóra, a vevő azonosító számla és a mérő gyári számára.

Köszönjük segítő együttműködésüket!

Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft.