Gyors ügyintézés
Online hibabejelentés
Hibabejelentés 0-24 óráig
+36 20 9-421-622
Intézze ügyeit online
E-ügyfélkapcsolat
Számolja ki vízdíját
Vízdíjkalkulátor
mérőóra-állás bejelentés Ön leadta már
mérőállását?
Mérőállás rögzítése

Nyereményátadás a Kiskunvíz Kft.-nél

Lezárult a Kiskunvíz Kft. nyereményjátéka, kisorsolták a szerencsés nyerteseket. A Kiskunsági Víziközmű - Szolgáltató Kft. informatikai fejlesztést hajtott végre a 2019-es esztendőben, kiépítették a call centert, valamint elindítottak egy elektronikus ügyfélszolgálatot. A cél az volt, hogy az ügyfelek akár egy mobiltelefon segítségével is elintézhessék azokat a vízzel és szennyvízzel kapcsolatos ügyeiket, amellyel eddig személyesen fel kellett keresniük az ügyfélszolgálatokat. A szolgáltató egy nyereményjátékot is hirdetett ezzel egy időben, arra kérte a fogyasztókat, hogy regisztráljanak az online rendszerre.

Véget ért a Kiskunvíz Kft. nyereményjátéka, a játék lezárását követően megtörtént a nyertesek kisorsolása. A résztvevők közül a hartai Klam János egy Samsung mobiltelefont vehetett át Mátyus Zoltántól a Kiskunvíz Kft. ügyvezetőjétől.

Egy kiskunhalasi ügyfélnek is kedvezett a szerencse. Éltető József az elsők között regisztrált a Kiskunvíz Kft. online ügyfélszolgálatánál, hónapok óta használja ezt a számára kényelmes, naprakész információt szolgáltató online felületet. Éltető József a napokban vette át nyereményét, egy tabletet Mátyus Zoltán ügyvezetőtől a kiskunhalasi ügyfélszolgálaton. Éltető József a nyereményátadáskor elmondta, a Kiskunvíz informatikai fejlesztése nagy segítség az ügyfeleknek, egy rövid regisztrációt követően sok olyan dolgot elintézhetnek, amely miatt eddig személyesen fel kellett keresniük a területileg illetékes ügyfélszolgálatokat. 

Asztalos Tímea értékesítési csoportvezető arra ösztönöz mindenkit, hogy kapcsolódjon be az online rendszerbe.

- Szolgáltatásunk elérhető számítógépről és mobiltelefonról egyaránt, Android és IOS rendszerekre is letölthető az applikáció. Egy regisztráló felület fogadja elsőként az ügyfeleket, a felhasználói adatok megadását követően már használható is az alkalmazás. Kényelmes, időtakarékos megoldás mindez az ügyfelek számára és a szolgáltató is mentesül a sok levél és számla postázásától, gyors, praktikus, környezetbarát megoldást kínálunk a fogyasztóknak.

A www.kiskunviz.hu oldalon vagy a mobiltelefonos applikációban egy vízmérőállás bejelentés, akár egy fogyasztási adatokkal kapcsolatos módosítás néhány kattintással elintézhető, így azt javaslom minden ügyfelünknek, használja ki ezt a modern ügyintézési formát. A nyereményjáték hamarosan folytatódik, így a további regisztráló ügyfelek is kaphatnak majd értékes nyereményeket a szolgáltatótól.