Gyors ügyintézés
Online hibabejelentés
Hibabejelentés 0-24 óráig
+36 20 9-421-622
Intézze ügyeit online
E-ügyfélkapcsolat
Számolja ki vízdíját
Vízdíjkalkulátor
mérőóra-állás bejelentés Ön leadta már
mérőállását?
Mérőállás rögzítése

Kiskunvíz ügyintézés, már mobilról is

Újabb informatikai fejlesztést hajtott végre a Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft. Az ügyfélszolgálati informatikai rendszer mobilizálása is megtörtént az elmúlt hetekben. Az applikációnak köszönhetően, kényelmesen, gyorsan lehet ügyet intézni akár egy mobiltelefonról, táblagépről is.

A mobil applikáció része az egész éves informatikai fejlesztésnek. Az Android és IOS rendszerre egyaránt letölthető applikáció azonnali kapcsolattartást tesz lehetővé a térségi vízszolgáltató céggel. Természetesen asztali számítógépen is online el lehet intézni az ügyeket. A mobilos ügyintézés környezetbarát megoldás, hiszen sokkal kevesebb papírt kell így felhasználni, minden ott van naprakészen az online adatbázisban.

Az ügyfelek meg tudják nézni a számlákat, ki is tudják egyenlíteni bankkártyával, be tudják jelenteni a mérőállásokat havonta 5-e és 12-e között. A Kiskunvíz arra kéri a fogyasztókat, használják, keressék ezt az applikációt, a cél az, hogy a felhasználók a legkevesebb utánjárással el tudják intézni a vízszolgáltatással kapcsolatos ügyeket. Az applikáció elérhető a Kiskunvíz honlapjáról valamint az adott operációs rendszere áruházából is ingyenesen letölthető. Egy rövid regisztrációt követően már használható is a rendszer.