Gyors ügyintézés
Online hibabejelentés
Hibabejelentés 0-24 óráig
+36 20 9-421-622
Intézze ügyeit online
E-ügyfélkapcsolat
Számolja ki vízdíját
Vízdíjkalkulátor
mérőóra-állás bejelentés Ön leadta már
mérőállását?
Mérőállás rögzítése

Jobb műszerre adtak össze pénzt a vízművesek

Összefogott a Kiskunsági Víziközmű - Szolgáltató Kft. kollektívája, így százezer forinttal gazdagodott a Jobb Műszer, Kevesebb Szenvedés Alapítvány. A vízszolgáltató cég vezetője személyesen vitte el a felajánlást az alapítvány vezetőjének.

A Jobb Műszer, Kevesebb Szenvedés Alapítvány szolgáltatást nyújt a modern medicina szerinti leghatékonyabb kezelések elsajátításához. Az alapítványt a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház alapította 1991-ben. A felajánlott adományokból korszerű gépek, berendezések vásárlása történik, így elősegítik a kórház gyógyító és rehabilitációs tevékenységét.

Ezt a jó célt látva fogalmazódott meg a felajánlás gondolata a Kiskunvíz Kft.-nél. A cég munkatársaiból álló főzőcsapat első helyezést ért el a tavasszal megrendezett gulyásfesztiválon. A fődíj 50.000 Ft. volt, ezt az összeget duplázta meg a kollektíva.

Mátyus Zoltán ügyvezető igazgató személyesen vitte el az adományt jelképező oklevelet az alapítvány vezetőjének, Piegelné Dr. Csényi Magdolnának.

A találkozón elhangzott, a hasonló felajánlásoknak köszönhetően folyamatosan segíteni tudják a kórházban zajló gyógyító tevékenységet. A műszerek beszerzésekor az egészségügyi intézmény vezetőségével közösen határoznak a beszerzendő gyógyászati berendezésekről.