Gyors ügyintézés
Online hibabejelentés
Hibabejelentés 0-24 óráig
+36 20 9-421-622
Intézze ügyeit online
E-ügyfélkapcsolat
Számolja ki vízdíját
Vízdíjkalkulátor
mérőóra-állás bejelentés Ön leadta már
mérőállását?
Mérőállás rögzítése

Ivóvízhálózat rekonstrukció - Kiskunhalas

Tisztelt Felhasználó!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy

2023. augusztus 1-jén megkezdődik a Kiskunhalas, Dózsa Gy utca ivóvízhálózat rekonstrukciója (Dózsa Gy u 7 sz.- Szász Károly közötti szakaszon)

A rekonstrukció során a Dózsa György utca ezen szakaszán teljes ivóvízhálózat csere, valamint a Dózsa György utca többi részén a bekötővezetékek és szerelvényeinek cseréje fog megtörténni. Ezzel egyidejűleg a keresztező Fűrész utca ; Dózsa György utca-Erzsébet Királyné tér csomópontjainak az átépítése is megvalósul.

A kivitelezés során számítani kell a közúti forgalom korlátozására, utcák, utcaszakaszok ideiglenes lezárására rendszeres, időszakos vízhiányra, melyet munkatársaink közzéteszik társaságunk honlapján, Facebook oldalán, valamint egyéb média felületeken.

Az esetleges vízhiánnyal érintett utcák: Dózsa György utca, Fűrész utca, Erzsébet királyné tér

Amennyiben, az ivóvízhálózat építésével, kivitelezésével kapcsolatban kérdésük, észrevételük van, az alábbi telefonszámon, a fővállalkozó kivitelezőnél érdeklődhetnek:

Gavlik Tibor építésvezető, telefon: 06 20 771 6352

A vízhiánnyal kapcsolatos kérdésüket társaságunk elérhetőségein érdeklődhetnek.

A közterületen elhelyezett automata öntözőrendszerek biztonságát nem tudjuk szavatolni. Ezért kérjük, hogy amennyiben a munkálatok során érintett területen öntöző fejek és csövek vannak, azokat a szedjék fel. Ezt a munkálatok során tudjuk egyeztetni a helyszínen folyamatosan.

A munkálatok ideje alatt kérjük szíves türelmüket és együttműködésüket!

Köszönettel: Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft.