Gyors ügyintézés
Online hibabejelentés
Hibabejelentés 0-24 óráig
+36 20 9-421-622
Intézze ügyeit online
E-ügyfélkapcsolat
Számolja ki vízdíját
Vízdíjkalkulátor
mérőóra-állás bejelentés Ön leadta már
mérőállását?
Mérőállás rögzítése

E-számla igénylés

Tisztelt Felhasználóink!

Társaságunk bevezette az Áfa Tv. 175. § által lehetővé tett elektronikus számlázást (e-számlázást), mely számlázási mód felhasználóink kényelmét szolgálja és költségtakarékos. Ezt a szolgáltatást az alaptevékenységre, azaz a víz és csatornadíj számlára vonatkozóan vehetik igénybe ügyfeleink. Az e-számla nem más, mint egy közhiteles elektronikus számla. Ha Ön úgy dönt, hogy a Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft-nél szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatást, akkor a regisztrációt, majd az e-számla igénylést követően a következő víz- és csatornadíj számláját már interneten keresztül, elektronikus formában kapja meg. Nincs többé papír, nincs többé „sárgacsekk " és postai sorban állás. 

A következő számláját a számítógépe előtt, vagy mobiltelefonjáról az applikáción keresztül kényelmesen tekintheti meg a nap bármely órájában. 

S mivel az elektronikus számlát kiegyenlíteni is elektronikusan lehet, szinte egy gombnyomással ki is fizetheti a víz- és csatornadíját, ha a csoportos beszedési megbízást választja, akkor a kiegyenlítéssel, fizetési határidővel nem is kell törődnie.

Ahhoz, hogy számláit elektronikus formában kaphassa meg regisztrálnia kell honlapunkon, majd azután beküldenie elektronikus számla igényét a számlatípus váltás menüpont alatt.

A regisztráció során megadott e-mail címére megküldjük a legújabb számláját. Elektronikus ügyfélszolgálatunkon korábbi számláit is bármikor megtekintheti, illetve a fizetés gombra kattintva gondoskodhat azok kifizetéséről is.

Tovább a regisztrációhoz

 

Az elektronikus számlaigénylésre az év bármelyik szakától lehetősége van.

Ön E-SZÁMLA használóként óvja, védi környezetét ezzel hozzájárul az ivóvízkészlet tisztaságának megőrzéséhez is!