Gyors ügyintézés
Online hibabejelentés
Hibabejelentés 0-24 óráig
+36 20 9-421-622
Intézze ügyeit online
E-ügyfélkapcsolat
Számolja ki vízdíját
Vízdíjkalkulátor

Bemutatkozás

Tisztelt Vendégünk! - Köszöntjük Önt a fürdő honlapján!

Fürdő telefonos elérhetősége: +36 78/311-524

Kiskőrösi Termálfürdő és Tanuszoda, Kemping

A termál- és strandfürdő és a vele szerves egységet képező kemping a város belterületén, zöld övezetes-parkos környezetben helyezkedik el. A kemping jól elkülönülő fás, parkos területen fekszik.

Petőfi szülővárosában található a környék egyik legigényesebben kialakított, családias termálfürdője. A fürdőt minden korosztály igényét figyelembe véve alakították ki.

Minősített gyógyvizünk kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok megelőzésére és gyógyítására, sérülések és törések utókezelésére, bizonyos idegrendszeri, nőgyógyászati, bőrgyógyászati panaszokra.

A szabadtéri úszómedencéket minden évben a jó idő beállta után töltik fel és nyitják meg a látogatók előtt. A tanmedence- és az úszómedence feszített víztükörrel, vízforgatóval és temperált vízhőmérséklettel rendelkezik, valamint található itt még a kisgyermekek részére fenntartott pancsoló. Egész évben látogatható viszont a látogatók igényeinek megfelelően a termálvizes, iker elrendezésű, feszített víztükrű pezsgőfürdős medence. A tanuszoda épületében a hűvösebb időkre is találnak elfoglaltságot a kikapcsolódni vágyók. Az épületben egy tanmedence és egy úszómedence helyezkedik el. A földszinten szauna és gőzkamra, valamint az emeleti részben pihenősarok is a vendégek komfortját szolgálja.

A fürdő területén sportolási lehetőséget kínál a strandfoci-, a strandröplabda- és a teniszpálya. Az internetezni vágyóknak WIFI-s internetes elérhetőséget biztosítunk, a strand területén pedig igényesen kialakított büfé várja a vendégeket.

2012. májusától a fürdő és a kemping Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP Kártya) elfogadóhely.

Érdekességek:

  • Kempingünk 2 hektár alapterületű és 50 lakókocsi befogadására is képes
  • 500- 1000 méteren belül étterem, szupermarket, élelmiszerüzlet és különféle szolgáltatások vehetők igénybe (fodrász, masszázs, orvos)
  • A strand befogadóképessége napi viszonylatban 1600 fő